image627

     Prime minister office  

    Qeveria e Republikës së Shqipërisë

     www.kryeministria.al

 

 


 

MPJ

 

Ministry of Foreign Affair of Republic of Albania

Ministria e Puneve te Jashteme te Republikes se Shqiperise

 www.mfa.gov.al

E-Konsullata apps

http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

Worldwide Apps Communication and services  from Ministry of Foreign Affair, Republic of Albania.

Interaktive informimi dhe komunikimi për të gjithë shtetasit shqiptarë kudo që ndodhen.

 

 


 

image641

 

    Albanian Embassy in China

    Ambasada e Republikës së Shqipërisë ne Kine

     http://ambasadat.gov.al/china

 


 

image324   Ministry of Tourism and Urban development

  Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit

  http://turizmi.gov.al/

 

 


 

image3061


“Albania, Go your own way!”

 “Po, ku ka si ti moj Shqiperia ime”

www.youtube.com/watch?v=cX5Gt0OtBgI

 

 

 


 

Au_stema  Immigration office Australia

  Zyra  e emigrimt ne Australise

   www.immi.gov.au

https://www.border.gov.au

 

 

 


 

 

Himni  i flamurit (video)

 HIMNI   (text)

Alfabeti i gjuhes shqipe  (Pdf)

Abetarja e gjuhes shqipe (TBA)