Zgjedhje te lira, te rregullta dhe demokratike ne Republiken e Kosoves

Urime  Republikes se Kosoves, me daten 6 Tetor 2019 u zhvilluan zgjedhjet  te lira demokratike, paqesore dhe me pjesemarrje relativisht te larte.

Per here te pare votuesit  votuan per ate  kandidate dhe ate parti qe  duan me te vertete  te zgjedhin,  treguan nje pergjegjesi te admirusehme dhe dhane nje shembull per zgjedhje demokratike ku fituesit dhe humbesit shfaqen para botes nje civilizim dhe pergjegjesi kombetare.

URIME KOSOVES,  MIREQENIE DHE BEGATI TE GJITHEVE.

Posted in News & Activities.