Shenjterimi Nene Terezes, Brisbane, QLD, Australia

Komuniteti Shqiptaro Australian i Brisbanes, QLD, Australi, me date 4 Shtator 2016, ne menyre madheshtore ka orgaizuar bashke me Kishen Katolike St Maximilian Kolbe meshen e shenjterimit te Nene Terezes. Shenjterimi u krye nga Most Reverend Archbishop Mark Coleridge,  ne prani te nje numuri te madh besimtaresh dhe jobesimtaresh. Komuniteti shqiptar edhe nje here tregoi kulturen e larte dhe mirekuptimin fetare dhe respektin per besimet e tjera duke mare pjese ne  menyre masive ne kete dite te shenuar per nene Terezen  si bije shqiptare me fame dhe respekt gjithe boteror.

 

tereza13tereza15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tereza4

tereza6

 

tereza3

 

 

 

 

 

 

tereza11tereza17

tereza12

 

tereza1

 

 

 

Posted in News & Activities.