Piknik,Grupi i radios ne gjuhen shqipe, Brisbane

Të nderuar anëtarë të radios dhe miq, Grupi Shqiptar i radios 4EB do të organizojë një drekë/BBQ të dielën më 9 Tetor 2016, nga ora 11:00 am deri në orën 4:00 pm.

4ebfm_3016

Posted in News & Activities.