20th Anniversary of Republic of Kosovo

20th Anniversary of Republic of Kosovo

Me rastin e 20 vjetorit të Çlirimit të Republikës së Kosovës, Ambasadori fuqiplot i akredituar në Australi, Shkëlqesia e tij Dr.H.Abazi organizoi një pritje në selinë e Ambasadës në Canberra ku muarn pjesë shumë përfaqësues të komunitetit shqiptaro australian dhe australian nga gjithë shtetet e Australisë.

Urime Kosova dhe nderime e respekt të thellë për dëshmorët që dhanë jetën për çlirimin e saj.

Ambasadori i Republikes se Kosoves Shkelqesia. Dr. H.Abazi dhe Konsulli i Pergjitheshem i Shqiperise ne Queensland, Prof.Dr.R.Kamberaj

Stafi mikeprites i Ambasades se Republikes se Kosoves ne Canberra.

 

 

Posted in News & Activities.